Zo kies je een trouwauto

Zo kies je een trouwauto

Natuurlijk moet jullie droomauto aanwezig zijn op de bruiloft. Je hebt tenslotte trouwvervoer nodig, en dan kun je maar beter voor een mooi exemplaar gaan. Maar waar moet je allemaal op letten bij het uitkiezen van een trouwauto?

Wat voor trouwauto willen jullie?

Als eerste ga je samen beslissen wat voor auto jullie willen. Wordt het een grote, luxe wagen, of juist een schattige mini? Hebben jullie een beetje dezelfde wensen? En zijn er auto´s die passen bij jullie thema(kleuren)? Het is wel belangrijk om ook goed te kijken naar de ruimte die jullie nodig hebben. Probeer maar eens met een gigantische jurk in een heel klein autootje te stappen!

Kosten

Wanneer jullie een beetje een beeld hebben van wat jullie graag willen, kun je gaan kijken naar de prijzen. De kosten voor een trouwauto lopen nogal uiteen. Vergelijk verschillende aanbieders en kijk wat de mogelijkheden zijn. Ga niet zonder nadenken meteen op de laagste prijs af. Je wilt natuurlijk niet hebben dat jullie straks zonder auto moeten trouwen omdat de aanbieder niet alles goed geregeld had.

Youri-Claessens-via-Wedding-Chicks-2

Fotograaf: Youri Claessens via Wedding Chicks

Zelf rijden of laten rijden?

Veel trouwauto´s worden gecombineerd met een chauffeur, maar het kan natuurlijk ook zijn dat jij of je vriend graag zelf wil rijden. Informeer daar van te voren over, want dit is niet bij alle auto´s mogelijk. Overigens kan het ook zijn dat het er juist goedkoper op wordt, omdat jullie geen chauffeur hoeven te betalen.

Geld besparen

Wil je liever wat geld besparen op een trouwauto? Misschien zijn er mensen in jouw omgeving met een mooie wagen die je wel een dagje mag gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen de auto slechts een uurtje te huren om wat mooie foto´s te maken en verder met ander vervoer te reizen.

 

Bron: bruiloftinspiratie.nl/

Bekijk ook

Laden…