Wat kun je allemaal huren voor je bruiloft?

Wat kun je allemaal huren voor je bruiloft?

Wat kun je allemaal huren voor je bruiloft? Nou genoeg om er een supergave dag van te maken en al je inspiratie vorm te geven!

Nog geen idee wat te huren voor je bruiloft? Geloof ons: er zijn eindeloos veel leuke opties! Wij willen natuurlijk wel origineel blijven en daarom hebben we onze bedrijvengids even doorgespit en bedrijven die te gekke items verhuren voor je uitgezocht. Enjoy ladies…

Wat te huren voor je bruiloft? Wij weten ’t wel!

Je kunt eindeloos veel huren voor je bruiloft, van een springkussen tot bestek en van toffe meubelstukken tot decoratie. Gelukkig is dat met al deze toffe bedrijven helemaal zo moeilijk niet. Natuurlijk helpen we jou een handje en hebben we alvast wat te gekke verhuurbedrijven voor je op een rijtje gezet. En vind je hieronder een lijstje met wat je allemaal kunt huren voor je bruiloft.

Huur decoratie voor je bruiloft

Decoratie hoef je niet allemaal aan te schaffen, ook best zonde voor één dag als je er verder niets mee gaat doen. Het huren van decoratie is daarom aan te raden, veel verhuurbedrijven hebben items bepaalde thema’s beschikbaar, zodat je je lekker kunt uitleven en er zeker van bent dat alles bij elkaar past en op tijd geleverd wordt. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld toffe vintage items als decoratie te gebruiken voor op je bruiloft? Als je een vintage themabruiloft hebt is dit natuurlijk onmisbaar, maar je kunt die toffe items natuurlijk ook gewoon toevoegen aan een heerlijke lente en/of zomerbruiloft om dat lekkere boho sfeertje te krijgen!

Creëer sfeer met lampionnen!

Wil je een beetje sfeer toevoegen aan de locatie waar jullie trouwfeest plaatsvindt? Dan zijn lampionnen de ideale decoratie. Hang een heleboel lampionnen aan het plafond of bijvoorbeeld in een boom en je zult zien dat er een hele bijzondere, relaxte en gezellige sfeer zal ontstaan. Daarnaast is het vaak mogelijk om priklampen te huren om die gezellige festival vibe te krijgen!

Entertainment voor de kids

Komen er veel kinderen op jullie bruiloft en weet je niet echt goed hoe je voorkomt dat ze zich gaan vervelen? Een opblaasbare stormbaan is de perfecte oplossing, mits de locatie daar geschikt voor is. Laat de kids een paar uur rennen en springen en ze zullen zich gedragen als engeltjes. Zijn er maar een paar kinderen op jouw bruiloft? Een kleiner springkussen is ook een goede optie!

Fun voor volwassenen

Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen moeten soms hun energie kwijt. Zoek je nog naar een leuke manier om je gasten te entertainen? Wacht dat je van een potje sumo-worstelen? Huur het spel en probeer met een sumopak de ander de ring uit te duwen. Tranen van het lachen gegarandeerd!

Leuke adresjes om items te huren

Vervoer je gasten in een toffe bus!

Of je deze toffe Volkswagenbus nou als decoratie wegzet op je bruiloft, hem gebruikt als lekker luchtig trouwvervoer om de bruiloft mee af te trappen of inzet als vervoersitem voor jullie gasten: met een leuke bus kun je alle kanten op! Helemaal leuk voor een lente- of zomerbruiloft en ook nog eens een coole vervanger van de trouwauto. Of doe het eens helemaal anders en ga voor een truck!

Leuke adresjes

Polaroid kiekjes!

Go back to basics en maak persoonlijke kiekjes door polaroid camera’s toe te voegen aan jullie bruiloft. Leg deze old school items op willekeurige plekken op de locatie en laat de gasten lekker hun eigen kiekjes schieten. Het resultaat? Toffe, gekke, bizarre, hilarische maar bovenal onverwachte trouwfoto’s die je na jullie bruiloft nog veel schatermomenten zullen opleveren!

Photobooth op je bruiloft!

Een photobooth zie je steeds meer op bruiloften en net als die old school polaroid camera kun je met een photobooth ook ontzettend leuke, hillarische en toffe foto’s maken! Voeg aan je photobooth een aantal toffe items toe die je gasten kunnen gebruiken voor de foto’s en lachen maar!

Leuke adresjes

Foodtruck op je bruiloft!

We zagen de mobiele catering optie al eerder voorbij komen, maar konden het niet laten om de foodtruck in dit rijtje neer te zetten. Van al dat kletsen en dansen krijg je immers honger toch!

Leuke adresjes

Een tent huren voor je buitenbruiloft

Als je gaat trouwen in het bos moet je stiekem natuurlijk wel op alles voorbereid zijn. Dus zorg dat je een vette tent neerzet, zodat je een Plan B hebt, mocht het ineens met bakken uit de hemel komen vallen! En als je die tent leuk inricht heb je het perfecte landelijk sfeertje!

Leuke adresjes

Een complete bruiloft!

Dankzij deze originele tips ben jij wellicht geïnspireerd geraakt voor je eigen bruiloft. Vind je deze items ontzettend tof, maar wil je er nog wel iets extra’s aan toevoegen? Ga snel naar onze bedrijvengids en  vind decoratie & verhuur bedrijven die bij jouw bruiloft passen!

Bron: ThePerfectWedding.nl

Bekijk ook

Laden…