Uniek bedankje: armbandjes met een boodschap

Uniek bedankje: armbandjes met een boodschap

Een bruiloft is een bijzonder moment dat je deelt met de belangrijkste mensen uit jullie leven. Om ze te bedanken voor hun hulp en aanwezigheid, is het leuk om de gasten een persoonlijk cadeautje te geven. Deze unieke armbandjes zijn daar zeker voor geschikt! 

Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor jullie getuigen, ceremoniemeester of de bruidsmeisjes? Of wil je graag een bijzonder bedankje voor alle gasten als aandenken aan jullie bruiloft? Bij Carrie Clover Designs kun je gepersonaliseerde armbandjes bestellen met een speciale boodschap.

Het is altijd leuk om een klein cadeautje te hebben voor alle mensen die geholpen hebben jullie bruiloft tot zo´n prachtige dag te maken. Voor deze mensen kun je een mooi bedeltje en een gekleurd armbandje uitkiezen. Er zijn heel wat kleuren beschikbaar, waardoor je de armbandjes af kunt stemmen op jullie thema. Maak een persoonlijke tekst voor op het kaartje en je hebt een prachtig bedankje voor de mensen die zo veel voor jullie gedaan hebben.

Carrie-Clover-Designs-9_dugunumEU-1024x1020

Liever een bedankje voor alle gasten die op jullie trouwdag aanwezig zijn? Dat kan natuurlijk ook! In dat geval is het leuk om jullie namen en trouwdatum op het kaartje te laten zetten. De gasten kunnen dit persoonlijke bedankje vast waarderen!

Heb je je getuigen, ceremoniemeester en bruidsmeisjes nog niet gevraagd of ze deze eervolle taak willen vervullen? Je zou dit ook kunnen doen aan de hand van een armbandje met een eigen tekst op het kaartje. Wat zullen ze verrast zijn als ze dit cadeautje met zo´n bijzondere vraag van je krijgen!

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Je bestelt de armbandjes van Carrie Clover Designs hier. Alle trouwbedankjes zijn volledig te personaliseren en aan jullie eigen smaak aan te passen!

Carrie-Clover-Designs-14_dugunumEU1-1024x502

Wie verdient een bedankje op jullie bruiloft? 

Bron: Bruiloftinspiratie.nl

Bekijk ook

Laden…