Trouwen op All Stars

Trouwen op All Stars

Wie kent de All Stars van Converse niet? Deze Amerikaanse schoenen zijn wereldwijd populair. All Stars staan dan ook goed bij vrijwel iedere outfit. Zelfs onder een trouwjurk kun je deze vrolijke gympen dragen! 

Zijn jullie niet zo van de traditionele bruiloft? Houden jullie wel van een beetje origineel en uniek? Dan is het leuk om geen nette, witte trouwschoenen te kopen, maar te trouwen op een paar hippe gympen!

All Stars onder je trouwjurk

All Stars zijn ontzettend populair en bovendien lopen ze ook nog eens heerlijk. Waarom zou je deze gympen dan niet gewoon onder je trouwjurk dragen? Zo krijg je in ieder geval geen last van je voeten omdat je de hele dag op killer heels rond moet lopen. Bovendien kun je ook een stuk beter dansen op een paar goed zittende gympen!

Fotograaf: Mary Meghan Photography

Bruidegom

Niet alleen de bruid, maar ook de bruidegom kan een paar mooie All Stars dragen. Het leukste is wanneer jullie dezelfde schoenen in een opvallend kleurtje dragen. Doordat deze gympen in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn, vind je vast wel een paar dat perfect bij jullie thema past!

All Stars staan overigens ook erg leuk bij bruidsmeisjes, bruidsjonkers of jullie getuigen. En deze schoenen zijn ook nog eens erg fotogeniek. Laat bijvoorbeeld jullie bruidsboeket samen met de schoenen fotograferen of plaats jullie ringen tussen de veters. Dit levert de leukste plaatjes op!

Verlovingsshoot

Laten jullie verlovingsfoto´s maken? Hier kun je natuurlijk ook een paar schoenen van Converse voor uit de kast pakken. Dit levert prachtige plaatjes op! Er zijn heel wat leuke dingen mogelijk wanneer jullie alleen jullie voeten laten fotograferen.

Zou jij op een paar All Stars willen trouwen? 

 

Bron: Bruiloftinspiratie.nl

Bekijk ook

Laden…