Tof idee voor op jullie trouwfeest

Tof idee voor op jullie trouwfeest

De mooiste dag van jullie leven klinkt al leuk, maar het is nog veel leuker om de rest van jullie leven na te kunnen genieten van deze dag! En waarmee kun je nou beter nagenieten dan met foto’s? Heerlijk om de volgende dag (weken of zelfs jaren later) samen doorheen te bladeren en te zien en lezen hoe leuk jullie en jullie gasten het die dag hebben gehad.

Zijn jullie je bruiloft aan het plannen en nog opzoek naar iets tofs om jouw grote dag onvergetelijker te maken? Sharingbox helpt graag mee! Want wat is er nou leuker dan deze dag vast te leggen op het allerleukste moment van je bruiloft, het feest!

Een geweldig aandenken!

De sharingbox is een photobooth waar jouw gasten op de foto kunnen! Super leuk! Zodra er een foto wordt gemaakt, wordt deze in tweevoud uitgeprint. Één als aandenken voor de gast om mee naar huis te nemen en één foto voor in het gastenboek. Laat hem in het gastenboek plakken, met daarbij een persoonlijke tekst vormt dat een geweldig aandenken voor later!

640_sharingbox-private-d

Beeld: Sharingbox

640_sharingbox-private-e

Beeld: Sharingbox

Persoonlijk bedankje

Wil je jullie gasten na de bruiloft nog bedanken voor hun aanwezigheid? Dan kun jesharingbox vooraf de tekst sturen voor een persoonlijk bedankje. Zij zullen dan een paar dagen later alle gasten die op de foto zijn gegaan een e-mail sturen met jullie persoonlijke boodschap en de foto digitaal. Op deze manier laat je hen die prachtige dag van jullie bruiloft opnieuw beleven en heb je direct een originele manier om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid!

640_sharingbox-private-l

Beeld: Sharingbox

Tip!

Plaats de sharingbox naast de dansvloer en maak hem onderdeel van het feest. Gegarandeerd dat je gasten het fantastisch zullen vinden. Leg er ook nog wat feestaccessoires bij; nep snorren, brillen of andere props. Je zult merken; hoe later het wordt, hoe gekker de poses en hoe mooier de foto’s!

 

Bron: Theperfectwedding.nl

Bekijk ook

Laden…