Sprookjesachtige prinsessenjurken | Shine like a queen op je Big Day!

Sprookjesachtige prinsessenjurken | Shine like a queen op je Big Day!

Droomde je vroeger ook altijd van prachtige prinsessenjurken? Van die jurken die fonkelen in het licht van de kroonluchters en mee zwieren als de prins zijn prinses over de dansvloer van de prachtige balzaal leidt? Ach…ik zal even uit mijn droomwereldje komen want helaas zijn we niet allemaal royalty (of een Disney prinses!). Gelukkig is er één dag in je leven wanneer je je toch eventjes als een echte prinses mag voelen: je trouwdag!  Daarom hebben wij de meest sprookjesachtige prinsessenjurken op een rijtje gezet en vertelt een expert van Prinses Bruidsmode waar je op moet letten bij het kiezen van jouw eigen prinsessenjurk!

Maak een groots entree in jouw prinsessenjurk!

Ik kan me goed voorstellen dat je wilt trouwen in een échte prinsessenjurk. Je maakt de entree van je leven, want wie van jouw vrienden, familie en zeker je hubby to be, ziet jou nou in zo’n prachtige creatie? Onder het mom ‘princess for a day‘ heb ik 9 sprookjesachtige prinsessenjurken voor je verzameld. Zwijmel je lekker mee?

Waar moet je op letten bij het passen van prinsessenjurken?

Ondanks hun naam verkopen ze bij Prinses Bruidsmode in Apeldoorn veel meer dan alleen de traditionele, grote prinsessenjurken. Semiha doet er met haar team alles aan om al haar bruiden hun eigen prinsessenmoment te geven bij het kiezen van hun jurk. Zij vertelt ons daarom meer over de zoektocht naar jouw dream dress!

Semiha: “We hebben altijd veel traditionele prinsessenjurken verkocht en dat doen we uiteraard nog steeds. Maar de bruidsmode verandert constant dus tegenwoordig zien we ook heel veel prachtige aansluitende jurken. Deze zijn misschien niet traditioneel ‘prinsesachtig’ maar dat betekent echt niet dat je in zo’n aansluitende jurk niet ook jouw prinsessenmoment kunt krijgen! Eigenlijk is het een gevoel dat je krijgt bij je jurk. Het moment dat je voor het eerst een trouwjurk aantrekt, voelt anders dan iedere andere jurk die je in je leven draagt. Het gevoel dat jij als bruid uitstraalt in jouw droomjurk is het prinsessengevoel, en daar kan wat ons betreft een grote rok bijhoren, maar het kan net zo goed een bohemian trouwjurk of fishtail jurk zijn. Zo’n jurk is super speciaal en dát is waar het om gaat bij een prinsessenjurk!”

Het gevoel dat jij als bruid uitstraalt in je prachtige bruidsjurk; dát is het prinsessen gevoel.
– Semiha

Straal als een prinses in een van deze prachtige trouwjurken!

Zoals Semiha al zei, gaat het prinsessengevoel echt om hoe jij je in jouw trouwjurk voelt! Daarom hebben we een selectie jurken gevonden met volle rokken, sexy nauwsluitende silhouetten, indrukwekkende low-backs, sparkles en kant…..van alles wat dus (en allemaal te koop bij Prinses Bruidsmode)! Kijk lekker je ogen uit bij deze super pretty trouwjurken en wie weet straal jij straks in een van deze fabulous jurken. Is jouw trouwjurkenobsessie nog niet satisfied met deze jurken? Check dan ook onze super uitgebreide trouwjurken inspiratiegalerij die nu ook nog eens is geupdate met de 2018 collecties!

Jurk Gespot?

Heb je je droom prinsessenjurk gespot? Maak dan een pasafspraak bij Prinses Bruidsmode en binnenkort heb jij je eigen prinsessenmoment!

Bron: Theperferctwedding.nl

Bekijk ook

Laden…