Maak een trouwplanning

Maak een trouwplanning

Maak een trouwplanning

Het is belangrijk om een trouwplanning te maken voor je bruiloft. Er is namelijk behoorlijk wat werk te verzetten. Hoe je dat aanpakt? Maak het leuk!

Trouwplanning

Checklist voor je bruiloft

Om je te helpen bij het maken van de trouwplanning heeft Girls of honour een checklist voor je gemaakt. Klik ‘m aan, print ‘m uit en hang ‘m op. Elke keer als je wat gedaan hebt voor de bruiloft, mag je weer een To Do van je lijst afstrepen. Dat voelt lekker!

Draaiboek voor je trouwdag

Ook voor de dag zelf is het handig om een planning te maken. Het zogenaamde draaiboek.

  • Bereken de tijd die jullie aan elk element van de dag willen besteden. Denk aan alle details. Dus ook het bijwerken van je make-up voor de fotoshoot of het genieten van die lekkere kop koffie in de ochtend.
  • Giet dit in een haalbare dagplanning.
  • Bedenk dat het schema een hulpmiddel is om de dag soepel te laten verlopen. Het draaiboek is geen doel op zich.
  • Spreek het draaiboek vooraf door met de ceremoniemeester en/of weddingsplanner. Zijn zijn op de bruiloft verantwoordelijk dat de dag volgens schema verloopt. Geef duidelijk aan wat jullie belangrijke momenten vinden en hoe je graag wilt dat de dag verloopt.
  • Laat het los. Het draaiboek is niet langer jullie pakkie aan. Jullie mogen volop van de dag genieten!

Video

Hoe ziet de dagplanning van jullie bruiloft eruit? En wat zet je in je draaiboek? We geven je tips in onze Girls of honour video!

Planning voor je huwelijk op Pinterest

Zoek je meer tips voor het maken van een bruiloftsplanning? Check ons Pinterest-bord Bruiloft Planning voor voorbeelden!

Voor meer blogs klik hier!

Bron: Girlsofhonour.nl

Bekijk ook

Laden…