Maak een enveloppendoos

Maak een enveloppendoos

Hartstikke leuk, al die enveloppen-met-inhoud als huwelijkscadeau, maar waar laat je ze op de grote dag? Wij hebben een aantal toffe ‘dozen’ gevonden die je kunt gebruiken voor de enveloppen. Speur online of knutsel zelf iets in elkaar. Niet moeilijk!

640_bird_cage

Credit: The Photographix

Ingepakte enveloppendoos

Pak een kartonnen doos in met cadeaupapier dat bij het thema of de stijl van je bruiloft past. Ter decoratie kun je er nog een leuke bloem opplakken. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij leggen hier stap voor stap uit hoe je zelf zo’n leuke doos kunt maken.

640_enveloppen doos roze

Credit: A Stylish Design

Koffer voor de kaarten

Een oude koffer kun je ook heel goed gebruiken als ‘enveloppendoos’. Versier hem aan de binnenkant met wat items die passen bij je thema. Na de bruiloft klap je de koffer dicht en neem je de enveloppen zo mee naar huis. Handig!

640_enveloppen doos vintage koffer

Credit: Picotte Photography

640_vintage koffer2

Credit: Bradley Images

Enveloppen in de brievenbus

Niets is passender voor de enveloppen dan een brievenbus! Probeer via Etsy of Ebay een ouderwetse Amerikaanse brievenbus op de kop te tikken en versier ‘m zelf.

640_ps-i-love-you-mailbox-wedding-card-holder-on-bridal-musings

Credit: The Kreatid

Een eigen huis

Geen doos of koffer, maar een huisje voor je enveloppen! Dit kun je zelf timmeren (of je laat het je aanstaande doen), maar je kunt er ook een kant en klaar aanschaffen via Etsy.

640_enveloppen doos huis

Credit: DoorCountyWoodworks

Ga jij aan de slag voor zo’n zelfgemaakte enveloppendoos? Welk voorbeeld past bij jullie stijl?

Bron: theperfectwedding.nl

Bekijk ook

Laden…