Yasemin PUUR Trouwen

Je trouwdag is per definitie iets heel persoonlijks en daarom wil je dat alles helemaal klopt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen waar je het meest om geeft: je familie en je vrienden. Daarom kan je bij Yasemin PUUR trouwen altijd trouwen op jouw manier, waarbij we niet alleen rekening houden met je persoonlijke wensen, maar ook met de waarden en gebruiken van je naasten.

AANDACHT VOOR MAATWERK

Wij geloven dat je trouwdag een unieke ervaring moet zijn, die in alle aspecten helemaal past bij jouw identiteit. Onze trouwconsultants hebben daarom oprechte aandacht voor je persoonlijke wensen en culturele tradities. Daarnaast voorzien onze trouwconsultants jou van ideeën en tips om van jouw trouwdag een unieke en waardige ervaring te maken.

We beschikken over een zaal met een capaciteit tot wel 1.000 man, maar ook voor een intieme bruiloft ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een flexibel aanbod, met veel opties om alles tot in detail te personaliseren. En als, wat je wil, niet op de kaart staat, gaan we het alsnog proberen te verzorgen!