NEW STYLING BRUIDSMODE

Op jullie trouwdag wil je natuurlijk niks aan het toeval overlaten. Zeker niet alles wat te maken heeft met je bruidsjurk. Snappen we als geen ander. Het is spannend genoeg. Daarom zetten we nog even onze belofte aan jou op een rijtje. Hier tekenen wij voor!

WIJ KUNNEN ALLE JURKEN SPECIAAL VOOR JOU BESTELLEN

Heb je een bepaalde bruidsjurk van één van onze merken gezien, maar vind je ‘m niet meteen terug op onze site? Geen probleem. Neem even contact op en dan komt het meestal wel goed. Van sommige bruidsmodemerken kunnen wij zelfs een zichtzending krijgen. En wij kunnen je alles vertellen over de prijs en levertijden.

VRIENDELIJK EN VRIJBLIJVEND ADVIES

Als je bij New Styling Bruidsmode een afspraak maakt, ben je tot niets verplicht. Wij adviseren je graag en goed over de stijlen en type trouwjurken in onze collectie bruidsjurken en accessoires. Jouw gevoel is daarbij alles bepalend. Neem dus alle tijd en laat je gevoel spreken. Andere plannen? Geen punt, even goede vrienden.

JE TROUWJURK OP JOUW EIGEN STIJL AANPASSEN

Stel, je vindt een prachtige strapless trouwjurk bij ons, maar je hebt liever een halter. Dan passen we dat toch aan! In de meeste gevallen zijn er heel veel zaken, die je aan een trouwjurk kunt aanpassen. Rian is onze coupeuse met magische vaardigheden en vervult al jouw bruidsjurk wensen.

WE MAKEN JE DROOMJURK HELEMAAL OP MAAT

Als je je droomjurk bij ons vindt, dan bestellen we ‘m in jouw maat. Maar daarmee houdt het niet op. Wij zorgen ervoor dat je jurk helemaal passend is en als gegoten zit. Als je je jurk op komt halen, is hij keurig gestreken en verpakt in een nette lange hoes. We laten niks aan het toeval over!

AANDACHT, AANDACHT, AANDACHT

Het uitzoeken van een bruidsjurk is een geweldig leuk, maar ook intensief proces. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Zodat we alle tijd én aandacht voor je hebben. Maak een afspraak en neem gerust je moeder, zussen en een vriendin mee. Gezellig!

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 – 17:00

Woensdag

10:00 – 17:00

Donderdag

10:00 – 17:00

Vrijdag

10:00 – 17:00

Zaterdag

10:00 – 16:00

Zondag

Gesloten