HOE VIND JE DE BESTE TROUWFOTOGRAAF VOOR JOUW BRUILOFT?

HOE VIND JE DE BESTE TROUWFOTOGRAAF VOOR JOUW BRUILOFT?

Nagenieten van je bruiloft? Dat doe je natuurlijk met je trouwfoto’s. En die worden het mooist als je de beste trouwfotograaf boekt!

Je bruiloft is misschien wel de duurste dag van je leven. Maar dat is het waard! Trust me… Je koopt een prachtige jurk, een knap pak en laat je haar en make up doen. Ook alle gasten doen hun uiterste best om er prachtig uit te zien, en dan hebben we het nog niet eens over die fantastische trouwlocatie gehad…

Een prachtige herinnering door de beste trouwfotograaf

En denk je nu eens in dat je jaren later nog steeds plezier hebt van die fantastisch mooie dag. Waarom? Omdat jullie prachtige foto’s hebben! Zo geniet je elke keer weer van die droomjurk waarin jouw aanstaande je voor het eerst zag… Of die knuffel van oma… Of de heerlijke sfeer die er tijdens de dag hing. Foto’s zijn zo belangrijk!

En daarom wil je natuurlijk de beste trouwfotograaf boeken. Maar hoe doe je dat? En waar let je dan precies op?

Waar let je op bij het huren van een trouwfotogaaf?

Wat mij betreft zijn er een heleboel punten die belangrijk zijn bij het huren van een trouwfotograaf. Allereerst zou ik zeggen; neem de tijd! Verdiep je in fotografen en in hun stijl en manier van werken. Wat vind je mooie foto’s? Hou je van lichte foto’s? Of vind je het juist mooi als ze donker zijn? En vind je een journalistieke sfeer mooi? Of heb je juist liever dromerige beelden?

Als je eenmaal weet wat voor stijl je mooi vindt kun je een lijstje maken met trouwfotografen die deze stijl gebruiken. Nu is het belangrijk om de website van de fotograaf goed door te spitten, je wilt immers de beste trouwfotograaf hebben! Wat is er allemaal te vinden? Staan alleen de mooiste foto’s erop? Of kun je een verslag vinden van een hele dag? En zijn de foto’s die binnen genomen zijn ook mooi? Wat vind je van de stijl van de fotoshoot?

Nu zijn er misschien nog maar een paar trouwfotografen over die echt bij jullie passen, en dan komt een belangrijke stap; is er een klik? Besef je dat een trouwfotograaf er de hele dag bij is, en dat je de mooiste foto’s krijgt als jullie op je gemak zijn. Neem dus contact op met de fotograaf en plan bijvoorbeeld een Skype-gesprek in. Voelt dit goed? Ga dan nog eens koffie drinken met elkaar, en boek jouw beste trouwfotograaf!

De beste trouwfotograaf is er eentje die bij jullie past

Nog een laatste tip? Je ziet best veel fotografen adverteren met dat zij de beste zijn omdat ze bijvoorbeeld een prijs of award hebben gewonnen. Super natuurlijk! Maar die award hoeft voor jullie natuurlijk niets te zeggen. Waarom niet? Omdat de beste trouwfotograaf er eentje is die echt bij jullie past, en misschien is dat wel helemaal niet die fotograaf met al die prijzen.

Het is natuurlijk wel belangrijk om je goed in een fotograaf te verdiepen, want mooie foto’s is niet het enige wat van belang is. Een trouwfotograaf met meer ervaring zal ook beter weten hoe hij jullie mooi op de foto krijgt. Ook zorgt een goede fotograaf voor vervanging als hij of zij echt niet kan. En ze weten wat ze moeten doen als hun camera bijvoorbeeld kapot gaat.

De beste trouwfotograaf voor jullie bruiloft boeken

Nou kan ik jullie gelukkig al een eind op weg helpen met het vinden van de beste trouwfotograaf voor jullie bruiloft. Hoe dan? Heb je al eens een kijkje genomen bij onze Lievelingsleveranciers? Dit zijn namelijk trouwfotografen die ik persoonlijk voor jullie heb geselecteerd op alle punten die ik eerder al heb genoemd. Het zijn allemaal echt vakmensen, fotografen die prachtige beelden maken, en weten hoe ze jou op je mooist op de foto zetten. Daarnaast zijn het echt heel leuke mensen, mensen die je graag de hele dag op je bruiloft wilt hebben.

Qua stijl zijn het wel verschillende trouwfotografen, dus je hebt nog wat uit te zoeken! Haha! Maar een ding hebben ze allemaal wel gemeen; ze fotograferen emoties, sfeer en liefde. Ze komen niet aan met een volledige fotostudio met lampen en honderd lenzen en weet ik wat allemaal nog meer. Het zijn fotografen die weten wat ze doen, en ontzettend veel liefde hebben voor hun vak. Dus waar wacht je nog op? Boeken die Lievelingsleveranciers!

Foto’s: Unsplash

Bron: Girls Of Honour

Bekijk ook

Laden…