Gekleurde rookbommen op je bruiloft zijn de bom!

Gekleurde rookbommen op je bruiloft zijn de bom!

Waar we eerst nog helemaal lyrisch waren over sterretjes op je bruiloft, is dat nu weer een beetje ‘2015’. Als vervanging daarvoor hebben we iets heel cools gevonden: de rookbom! Geloof ons, dit ga je nog heel veel zien, wie weet wel op jouw bruiloft? Door de rook krijgen de trouwfoto’s meteen een dreamy look & feel. Wij adviseren om ze bij een gespecialiseerde vuurwerkwinkel te halen. Dit zijn de meest professionele, mooiste en veiligste rookbommen.

Deze foto’s zijn in ieder geval ‘de bom’:

RookbomLauraGoldenberger_613825

RookbomJennaBascomPhotography_477122

RookbomRadRedCreative_191536

Vuur

Je verwacht misschien niet dat een rookbom kan ontploffen, maar dat kunnen ze wel wanneer er te veel vocht in de behuizing komt. Door de verstopping kan de rook er niet goed uitkomen en de rookbom kan op die manier verbranden. Als dit gebeurt, stap van weg van de rookbom en laat hem uitbranden. Sommige rookbommen worden heet, houdt deze dan ook niet vast in je handen. Als je een rookbom hebt die niet heet wordt, houdt hem dan zo laag mogelijk in je hand aan het speciale stukje om hem vast te houden. Als ze uitgebrand zijn, giet er dan wat water overheen om zeker te weten dat ze niet meer branden.

 

Vlekken

Als je een gekleurde  rookbom gebruikt, zorg dan dat de rook niet direct op je kleding komt en houdt hem niet te dichtbij om vlekken te voorkomen.

Rookbom2_68424

RookbomGeminiandtheBear_18374

RookbomWandEPhotographie_755872

RookbomLauraGoldenberger1_146253

Wat heb je er voor nodig?

–          Rookbom

–          Aansteker (als ze zichzelf niet kunnen ontsteken)

–          Een open ruimte in de buitenlucht

–          Water (om over de rookbom te gieten als deze uitgebrand is)

RookbomLaraHotzPhotography_272967

RookbomHelloMissLovely_374398

RookbomGeminiandtheBear1_131772
Bron: trouwplannen.nl

Bekijk ook

Laden…