Originele fotoshoot locaties voor je bruiloft voor bruidsparen met lef!

Originele fotoshoot locaties voor je bruiloft voor bruidsparen met lef!

Op je trouwdag doe je vaak een fotoshoot. Maar hoe leuk is het om dan te kiezen voor een originele fotoshoot locaties voor je bruiloft?! Zoals bijvoorbeeld een auto-sloop… Ja echt!

Een onverwachte combinatie voor jullie fotoshoot kan ontzettend leuk uitpakken. Natuurlijk zijn romantische foto’s van jullie twee heel cool, maar wat dacht je van een auto-sloop of kermis? Een plek die je eigenlijk niet zo snel zou combineren met een prachtige trouwjurk. Maar het is juist die combinatie die voor hele creatieve foto’s zorgt!

Fotoshoot locatie voor je bruiloft in bioscoop

Dit stel vond het leuk om naar een bijzondere plek voor hun relatie te gaan, en dat werd deze oldskool bioscoop in Utrecht. En zeg nou zelf, dit zijn toch fantastische foto’s geworden?!


Foto: Anouk Fotografeert

In een oude fabriek of bijzonder gebouw

Ken jij een bijzondere plek die er net even anders uitziet? Gebruik het voor je fotoshoot! De foto hieronder is gemaakt bij de Verbeke Foundation in België. Maar dit soort plekken heb je natuurlijk veel meer! Vraag rond bij vrienden en familie, en wie weet ontdek je wel een super-originele plek…


Foto: Josegrafie en jurk van Wild at heart bridal

Bij de auto-sloop!

Deze fotoshoot locatie is wel echt voor bruidsparen die iets heel anders willen doen… Maar het kan ZO ontzettend tof worden! De combinatie van kapotte auto’s met jullie prachtige looks is echt bijzonder. Check van tevoren wel even of je er mag komen, en of het oke is dat jullie er foto’s gaan maken.


Foto: Boda & Arte

In de supermarkt

Mensen zullen jullie vast een beetje gek aankijken, maar dat is het wat mij betreft wel waard, haha! Je moet wel nog meer lef hebben, maar als je het aandurft om een beetje gek te doen, dan kan je dus dit soort fantastische plaatjes krijgen.

toko-trouwfoto-in-de-toko-met-winkelwagen


Foto: 2rings

Bij een kermis of pretpark

Zijn jullie gek op spontane foto’s? Sowieso dat je die gaat krijgen als je naar een kermis of pretpark gaat. Voel je weer even een klein kind en ga samen in de draaimolen, of misschien is een achtbaan juist ook wel een cool idee?!


Foto: Denueva Photo

Ken jij nog andere originele fotoshoot locaties? En welke locatie hebben jullie op het oog?

Bron: Girlsofhonour.nl

Bekijk ook

Laden…