De bruidsmake-up trends 2017

De bruidsmake-up trends 2017

Dé bruidsmake-up trends van 2017. What’s hot en what’s not! Wij vroegen de stylisten van The Beautiful Bride Company. Welke look past bij jou? Zacht roze tinten zijn helemaal hot en als subtieler alternatief voor de smokey eye is er ook een softe variant. Get inspired met de laatste bruidsmake-up trends!

Bruidsmake-up trends in 2017

Het is belangrijk dat je een make-up look kiest die bij jouw persoonlijkheid past. Logisch dat je op de grote dag extra wilt uitpakken, maar je wilt er nog wel uitzien als jezelf. De stylisten van The Beautiful Bride Company lichten een aantal trends uit voor verschillende type bruiden.

Healthy glow

Renee: Elke bruid wil er stralend uit zien op haar trouwdag. Less is more wat make-up betreft, dus begin al op tijd met een huidbehandeling die past bij je huidtype. Een dikke laag make-up kan never ever op tegen een natuurlijke healthy glow. Wees dus lief voor je huid!

Natuurlijke wenkbrauwen

Esther: De super gestylde, donker aangezette wenkbrauwen die je in elke make-up tutorial voorbij ziet komen zijn outdated. De wenkbrauw mag weer naturel zijn (eindelijk)! Dit betekent niet dat je met een borstelig exemplaar hoeft rond te lopen. Probeer ze netjes bij te houden en misschien licht in vorm te tekenen waar nodig.

Shapen is dé trend van 2017

Ilona: Hoewel het zware shapen haar exit maakt, blijft het mooi om je gezicht op subtiele wijze vorm te geven. Als professionele visagiste kan ik je een geheim verklappen: alles wat donker is gaat optisch naar ‘achter’ en alles wat je lichter maakt komt optisch naar ‘voren’.

Highlighten

Denise: Op bepaalde punten in je gezicht kun je een highlight aanbrengen voor een stralend effect. Bijvoorbeeld op je jukbeenderen, hierdoor krijg je een extra glow die onweerstaanbaar is!

Roze tinten in bruidsmake-up

Giolina: Think pink! Roze tinten maken hun welverdiende comeback voor de bruidsmake-up in 2017! Je mag helemaal uitpakken met deze kleur in je totale look; zowel voor je ogen als wangen en op je lippen voor een mooie, zachte tint.

Make-up met transparante basis

Irene: We zijn allemaal weleens betrapt met een dikke laag foundation op ons gezicht, oftewel cake face. Dit kan gewoon echt niet meer! Op je grote dag moet je huid juist stralen en hiervoor moet de basis transparant zijn.

Sproetjes

Debbie: I love freckles! Lucky you als je ze van nature hebt! Dit jaar mogen ze gezien worden, met een transparante basis kan dit perfect. Om het geheel een mooie afwerking te geven kun je een foundation kopen in de kleur rondom je sproeten, dus niet van je sproetjes zelf!

Soft smokey eye voor je bruidsmake-up

Marianne: Voor een bruid die net iets meer wil dan een naturel make-up is de soft smokey eye een prachtige optie! In vergelijking tot de zware, smokey eye zijn de kleuren die hiervoor gebruikt worden veel zachter.

Eyeliner

Erika: Eyeliner vind je in elke kleur, vorm en soort en we zullen deze trend zeker ook in 2017 terugzien. Als je wilt kun je voor een subtiele eyeliner kiezen, maar ook een extravagante cat-eyeliner behoort tot de opties.

Mooie, volle wimpers

Nazima: Wie droomt er niet van amazing, volle wimpers! Wimperextensions zijn een uitvinding, maar nepwimpers voor die ene dag dat je gaat trouwen is zoveel makkelijker. Je krijgt een geweldige oogopslag en het maakt je hele look compleet!

Matte lippen

Mieke: Glans op de lippen is onwijs sexy, maar in 2017 zien we de matte variant populair worden. Op de markt komen steeds meer matte lipsticks uit die perfect passen bij de healthy glow trend.

Minimalisme

Tahnee: Deze trend is voor de Miss Minimalist. Als je dagelijks weinig tot geen make-up draagt, wil je nog steeds sprankelend voor de (trouw)dag komen. Met een klein beetje glans, subtiele blush en een soft kleurtje op de lippen kun je een groots effect creëren voor je bruidsmake-up.

Bekijk ook

Laden…