Check-list voor de bruidegom; Omdat een mini beetje controle houden niet erg is

Check-list voor de bruidegom; Omdat een mini beetje controle houden niet erg is

Ben jij nog op zoek naar een check-list voor de bruidegom? Dan kun je deze bij je aanstaande onder de neus duwen (een mini beetje controle mag best).

Misschien heb je al notitieboekjes volgeschreven en is je huis inmiddels versierd met 1001 lijstjes. Van de kleur van de koelkast is niets meer te bespeuren, het prikbord is overvol en het gebeurt je regelmatig dat je prompt een lijstje uit een van je zakken vist. Helemaal niet gek vinden wij van Girls of honour. Maar dan ontdek je met een schrik dat al die lijstjes grotendeels voor jou zijn… en je aanstaande dan? Geen paniek! Want wij hebben weer een fijn lijstje gemaakt, dit keer speciaal voor de bruidegom. Omdat een mini beetje de controle houden helemaal niet erg is, dus delen maar…

Check-list voor de bruidegom

Pak
Ga eerst eens googelen en zoek uit wat jou aanspreekt en wat bij je past. Vrouwen kunnen urenlang op het web rondstruinen, maar geheid dat jij binnen een half uur al een aantal afbeeldingen hebt gevonden die je tof vindt. Je zult je trouwens verbazen, want het ene pak is het andere niet (echt waar, er zijn miljoenen mogelijkheden). Je kunt niet alleen kiezen uit talloze kleuren, maar kies je bijvoorbeeld voor een das, vlinderstrik of helemaal niet. Misschien wil je wel bretels. Heb je het voor jezelf op een rijtje? Ga dan op zoek naar winkels die jouw favoriete stijl in het assortiment hebben. Natuurlijk niet vergeten een afspraak te plannen.

Foto: Wianda Bongen Photography

Schoenen
Uiteraard horen er schoenen onder je pak. Alhoewel, blootsvoets op het strand heeft natuurlijk ook wel wat! Maar goed, er vanuit gaande dat je schoenen nodig hebt; de meeste trouwpakkenwinkels bieden ook trouwschoenen aan. Vind je toch niet de juiste schoenen bij de desbetreffende winkel of is het buiten je budget, je kunt ook op zoek gaan in andere winkels, maar laat je wel echt goed adviseren welke kleur en stijl schoenen het beste bij je pak passen.

Accessoires
Het pak en de schoenen zijn in de pocket, maar vergeet ook de details niet! Een chique horloge zou goed staan bij je stijlvolle pak of juist een zakhorloge bij je vintage bruiloft. Manchetknopen heb je in alle soorten en maten, je kunt ze zelfs zelf ontwerpen. Dit maakt je outfit persoonlijk en helemaal compleet.


Foto: Nienke van Denderen Fotografie

Vergeet de sokken niet!

Ondergoed
Ja, ook hier moet je over nadenken. Vooral sokken zijn o zo belangrijk onder een pak. Sokken zijn namelijk heel goed te zien, wanneer je zit bijvoorbeeld, en dat moet wel matchen! Een boxer/onderbroek ziet eigenlijk niemand, behalve je bruid… misschien dat je een leuke verrassing kunt verzinnen.

Kapsel
Wil je je haar nog laten knippen? Ga twee weken voor de bruiloft naar de kapper en laat het knippen in het gewenste model. Vaak wordt het korter dan je aangeeft, dan kan het in twee weken tijd nog wat aangroeien. Tegen de tijd dat de grote dag aanbreekt zit je kapsel perfect in model. Laat je je haar op de dag door een haarstyliste doen of durf je het zelf aan?

Nog een extra tip. Stel voor jezelf per categorie een budget in. Zo baken je de mogelijkheden af en kun je veel gerichter zoeken. Zo wordt het samenstellen van je outfit een eitje 😉 .

En, ga jij deze fijne check-list voor de bruidegom met je aanstaande delen?

Coverfoto: Raisa Zwart Photography

Bron: Girlsofhonour.nl

Bekijk ook

Laden…