Ga jij afvallen voor de bruiloft?

Ga jij afvallen voor de bruiloft?

Steeds vaker zie ik het voorbij komen; bruidjes die willen afvallen voor de bruiloft. Maar waarom zou je dat eigenlijk doen?

Mag ik even heel eerlijk met de deur in huis vallen? Waarom wil je afvallen? Je partner is toch verliefd geworden op de persoon die je nu bent? Waarom zou je dan ineens moeten afvallen voor de dag dat jullie elkaar een ultieme belofte gaan doen? Ik kan het niet begrijpen…

Ik zie hashtags voorbijkomen als #sheddingforthewedding. Echt heel erg vind ik dat! Wat is er toch gebeurd met jezelf mooi vinden zoals je bent? En zo ziet je partner jou toch ook? En zo niet… dan moet je die hele bruiloft misschien nog eens heroverwegen.

Toch snap ik het ook weer wel…

Nouja, wel een beetje ja. Want ik zie ook wel dat trouwjurken vooral gemaakt worden voor vrouwen met maatje 36, en dat je vooral foto’s ziet van bruiden met de ‘ideale maat’. Dus ik snap wel dat je misschien denkt dat jij dat dan ook moet. Ook hier op de site doen we daar jammer genoeg aan mee. Waarom? Ik denk heel eerlijk gezegd omdat ik zelf nog vrij makkelijk in dat plaatje van maat 36 pas. En de struggle dus niet ken. En daarnaast worden ook de meeste foto’s aangeleverd met een model in maatje 36 (of kleiner) (en tot nu toe ben ik wat lui geweest met zoeken naar andere beelden). Maar dat wil ik graag veranderen! Want ik geloof echt dat je mooi bent, hoe je er ook uitziet. Zeker op je trouwdag!


Foto: Pink Feather Photography

Daarom wil ik je nu al meegeven; doe niet mee aan die afvalrace! Wees lekker jezelf, want dat is precies waar je lief op is gevallen! En heb je moeite met het vinden van een trouwjurk? Ik weet dat je sowieso terecht kunt bij Carla Couture en Victor’s wedding design. Die maken een jurk voor je die je op het lijf geschreven is! Of je nu maat 32 of maat 52 hebt!

Oh, enne, wil je inspiratie opdoen van bruiden die ook niet in het standaard plaatje passen? Neem dan eens een kijkje op de blog Rock’n’Roll Bride. Prachtige bruiden!

Doe jij mee aan de afvalrace voor je bruiloft? Of trek je je daar niks van aan?

Coverfoto: Naomi Jane Photography

Bekijk ook

Laden…