5 KEER INSPIRATIE VOOR EEN HEERLIJKE HUWELIJKSREIS!

5 KEER INSPIRATIE VOOR EEN HEERLIJKE HUWELIJKSREIS!

Dit koude weer is een perfect excuus om jullie huwelijksreis te boeken! Daarom deze blog vol inspiratie en bijzondere landen…

Ik heb nog zoveel landen op mijn lijstje staan. En stiekem zet ik ze er ook nog een beetje op als huwelijksreis… Haha! Zelf zijn we eigenlijk niet op huwelijksreis geweest (iets met open bar, een fantastisch feest en een veel te hoge rekening. Oeps!), dus daarom zeg ik steeds dat die ooit nog gaat komen. En als we dan gaan, dan gaan we naar een van deze landen!

Een huwelijksreis naar koud en magisch IJsland

IJsland is een klein land waar je in korte tijd heel veel kunt zien. Van bizarre geisers tot heerlijk warme waterbronnen. Ik vind IJsland er op foto’s altijd een beetje magisch uitzien… Dus ik zou hier heel graag heen willen! Wil je meer lezen over IJsland? Check dan hier de blog die we erover schreven.


Foto: FOR LOVE WE LIVE

Finland: de huwelijksreis voor natuurliefhebbers!

Finland ken je misschien vooral als wit landschap met sleehonden, maar in de zomer kun je er fantastisch wandelen door ruige natuur. En heb je behoefte aan stad of cultuur? Dan moet je zeker Helsinki niet overslaan! Meer zien? Je vindt hier een blog met foto’s en tips.


Foto: Silvia Falcomer Photography

Mijn favoriete huwelijksreis: Marokko

Een paar jaar geleden hebben mijn man en ik Marokko ontdekt. We zochten een goedkope vakantie, in een warm land, met een bijzondere cultuur. Drie weken lang hebben we door het land gereisd in de meest aftandse vormen van openbaar vervoer (wat het avontuur alleen maar leuker maakte!). En wat zijn we blij verrast! Een huwelijksreis naar Marokko is een droom, want dit land heeft echt alles… Wil je weten waarom? Check dan deze blog.


Foto: Raisa Zwart

Een warme en bijzondere huwelijksreis naar Sri Lanka

Een huwelijksreis naar Sri lanka is misschien niet het eerste waar je aan zult denken. Toch heeft Sri Lanka ontzettend veel moois te bieden, niet voor niets wordt het de parel van de Indische oceaan genoemd. Trouwfotograaf Marscha van Odiza fotografie is er geweest, en deelt haar tips met ons.


Foto: Odiza Fotografie

Onvergetelijk mooi: Vietnam!

Als trouwfotograaf komt Lotte op de mooiste plekken, maar ook privé reist ze graag rond. Deze keer ging de reis naar Vietnam. Lotte schrijft: ‘Als je op zoek bent naar een huwelijksreis bestemming waar je kunt bijkomen én ondertussen kunt genieten van de prachtige natuur en cultuur; Vietnam it is!’


Foto: Lott’s

Hebben jullie je huwelijksreis al geboekt?

Coverfoto: Raisa Zwart

Bron: Girls Of Honour

Bekijk ook

Laden…