10 x de mooiste corsages

10 x de mooiste corsages

Corsages worden op de meeste bruiloften gedragen door de bruidegom, naaste familie, de ceremoniemeester, getuigen en bruidsmeisjes. Het kan een klein, simpel bloemetje zijn of een meer opvallende combinatie van bloemen. Wij laten vast 10 voorbeelden zien als inspiratie voor jullie eigen corsages! 

Een corsage is een klein bloemstukje met een of meerdere bloemen en wat groen. Dit bloemstukje wordt op het trouwpak van de bruidegom en de kleding van belangrijke gasten bevestigd. Hoe een corsage er uit komt te zien, hangt helemaal af van jullie wensen. Groot of klein, simpel of juist heel opvallend, alles is mogelijk! Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dit zijn 10 mooie voorbeelden die op andere bruiloften zijn gebruikt:

Corsages-4_Bruiloft-Inspiratie
Fotograaf: M Three Studio via Brides
Corsages-9_Bruiloft-Inspiratie
Fotograaf: Megan Welker

Alternatieve corsages

Traditioneel wordt een corsage van bloemen gemaakt, maar er zijn ook heel wat leuke alternatieven te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vilten hartje of vintage klokje als corsage? Meer leuke ideeën vind je in dit blog over originele corsages. Als je een beetje creatief bent, kun je ze ook zelf proberen te maken. Dat kan jullie flink wat geld besparen!

Welke corsages vind jij het mooist?

Bron: bruiloftinspiratie.nl/

Bekijk ook

Laden…