10 manieren om je bruiloft nóg leuker te maken

10 manieren om je bruiloft nóg leuker te maken

Jouw trouwdag wordt natuurlijk fantastisch. Maar wil je hem nóg leuker maken? Met deze 10 trouwtips zul je nog meer plezier beleven op jouw bruiloft. Of het nu de bloemenmeisjes op leeftijd zijn of een te geestig drankspelletje: deze ideeën zijn divers en superleuk!

Pompon confetti

Maak jouw bruiloft nog kleuriger door pompon confetti te gebruiken! Deze kleurrijke zachte bolletjes zorgen voor een regenboog aan kleuren en doen het heel leuk op de foto’s. Laat je gasten zelf confetti pakken in de confetti bar, die je heel leuk kunt inrichten.

640_confetti-bruiloft

Beeld: Megan and Seth Photography – Brooklyn Bride – Studio Finch

Oma als bloemenmeisje

Heb je geen klein zusje of nichtje dat als bloemenmeisje kan fungeren? No worries! Jouw oma zegt vast geen nee tegen deze bijzondere taak.

640_oma-bloemenmeisje

Beeld: The Full Bouquet Blog

Eigen bier bar

Mannen willen bier. Ook op een bruiloft. Dus waarom geen bier bar voor ze installeren? Kleed ‘m aan in het thema van jouw bruiloft, zoals de sloophouten variant op de foto.

640_houten-bar-vodka

Beeld: Sweet Little Photographs

Papieren bloem

Bruidsboeket met DIY-gevoel: één grote papieren bloem. Leuk voor jou en je bruidsmeisjes!

640_grote-papier-bloem

Beeld: Studio Castillero

Loper naar het altaar

Leg jullie eigen loper richting het altaar. Druk jullie geschiedenis erop af (inclusief foto’s!) of schrijf er handmatig een mooie tekst op en jullie ceremonie wordt nog persoonlijker!

640_altaar-loper-ceremonie

Beeld: Alexan Events 

Bruidsmeisjes jurken in meerdere kleuren

Het is leuk om een klein beetje te variëren in de kleur van de jurken voor je bruidsmeisjes. Ga niet voor 5 jurken in exact dezelfde tint, maar ga voor verschillende tinten, dat maakt het geheel net wat speelser.

640_bruid-bruidsmeisje-alle-kleuren

Beeld: Style Me Pretty

Huur een food truck

We kunnen er geen genoeg van krijgen: food truck weddings! Huur er een voor jouw bruiloft, voor een losse sfeer. Lekker voor een late night snack en superleuk voor op de trouwfoto’s!

640_food-truck

Beeld: Joe Latter 

Maak een tafel voor de kinderen

Kinderen op je bruiloft? Maak een tafel voor ze met kleurpotloden, stiften en papier en zet ze lekker aan het werk! Enne… Snoep doet het natuurlijk altijd goed. Lees hier meer over kinderen op je bruiloft.

 

640_kinder-teken-tafel79

Beeld: Bridal Musings

Doe een drankspelletje

Zin in een ludiek wedstrijdje? Laat de jongens tegen de meisjes strijden tijdens een geestige drinkestafette. Het verliezende team moet natuurlijk een leuke opdracht doen!

640_bruiloft-drank-spelletje

Beeld: Green Wedding Shoes

Sprankelende sterretjes

Sterretjes zijn niet alleen leuk op oudejaarsavond, ook op je bruiloft kun je ze afsteken. Neem sprankelend afscheid van jouw gasten, terwijl de sterretjes branden!

640_grid-cell-19756-1391449123-7

Beeld: Janet Howard – It’s a Brides Life

 

Bron: Theperfectwedding.nl

Bekijk ook

Laden…